top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Hoe organiseer je een interactief online evenement met een beperkt budget?

De zoektocht naar de perfecte invulling van je online evenement kost tijd. En die tijd heb je soms niet. De datum van het evenement staat soms al wekenlang gepland en kruipt langzaam dichterbij. Het programma en de sprekers heb je al. De verdere invulling en communicatie naar je deelnemers nog niet. Het is lastig om de juiste keuze te maken uit de vele tools die er beschikbaar zijn. Je hebt wel opties, maar eigenlijk het budget niet. Waar de ene partij 7k vraagt, legt de andere partij er nog een schamele 3k bovenop. Maar dat is wel inclusief studio. Maar hebben we dat wel nodig?


Voor sommigen events zoek je niet iets duurs. Je hebt geen studio of regie nodig. Maar je wilt wel graag geholpen worden. Juist voor dit soort aanvragen en type budgetten zijn er onwijs veel mooie en nieuwe mogelijkheden om tot een goed dynamisch en interactief online evenement te komen. Met onze kennis helpen we je graag al voor een klein budget. Die €1.500,- die je wel te besteden hebt kun je maar 1 keer uitgeven. Dus dat kun je maar beter goed doen.


Zo lijkt streaming erg ingewikkeld, maar dat hoeft niet. Via YouTube Studio kun je al eenvoudig een eigen stream starten. Natuurlijk wil je hier wel de juiste branding omheen en daar kunnen wij je bij helpen. Een voorbeeld van zo’n livestream pagina bekijk je hier. Het aanmaken, inrichten en hosten van een webinar kan stressvol zijn. Er zijn tal van mogelijkheden. Veel AV partijen bieden deze ondersteuning, maar dan zit je direct aan een hoog kostenplaatje met licht/geluid en regie. Ook met een lager budget is het mogelijk om hulp te krijgen bij het faciliteiten van een succesvol webinar of online event.


Benieuwd hoe je jouw online event het beste kan organiseren? Doe de check of neem contact met ons op, want samen gaan we aan de slag om op basis van jouw wensen en verwachtingen een passende oplossing te bieden. Lees verder op evisit.nl/online-event.


Lees meer:


Comments


bottom of page