top of page

Hybride event

Twijfel je tussen het organiseren van een online of offline evenement? Wat als je de twee gewoon combineert? Door de kracht van een offline en online event samen te voegen, behaal je het maximale resultaat! Dit noemen we het hybride event en wij gaan je er alles over vertellen. 

Vergroot je bereik

Wanneer eventlocaties niet zo veel bezoekers mogen verwelkomen, is een hybride event dé oplossing. Een deel van de bezoekers zal het event online bijwonen waardoor zij niet naar de locatie hoeven af te reizen. Ook zul je merken dat er meer vragen worden gesteld dan bij een normaal event, omdat de drempel lager is voor de bezoekers.

Image by Jesus Loves Austin
De voordelen van een Hybride event op een rijtje:

Meer betrokkenheid: door de mogelijkheid online en fysiek, kunnen veel meer mensen zich aanmelden voor het event. 


Verschillende live sessies: tijdens de sessies is het mogelijk om te ‘hoppen’ van de ene sessie naar de andere. De bezoekers heeft nu de mogelijkheid om makkelijk van sessie te wisselen. 


Meer interactie: op fysieke events zijn er vaak bezoekers die geen vragen durven te stellen. Met online events is de drempel lager en hierdoor kun je de interactie alleen maar verhogen. 


Verschillende content mogelijkheden: alles wordt opgenomen waardoor je meteen de mogelijkheid hebt om dit te publiceren en na te sturen naar de bezoekers. Hierdoor hebben bezoekers de mogelijkheid om het event terug te kijken.  


Netwerken: ja, ook online is het mogelijk om te netwerken! Ga er klaar voor zitten achter je computer en kijk met wie je gematcht wordt. Is het een goede connectie? Dit kunnen jullie beide aangeven, zodat je na het event elkaars gegevens ontvangt.  

Keuzes maken is de key

Waarschijnlijk ben je geneigd om een online event op dezelfde manier te organiseren als een fysiek event. Je stelt een leuk programma samen en je plant tussendoor wat leuke dingen, net zoals reclame op de televisie. Op die manier zullen mijn bezoekers zich wel vermaken tot 5 uur, toch? 

Nee, dit gaat absoluut niet werken. Een hybride event is namelijk niet te vergelijken met een fysiek event. Kan jij 5 uur lang naar je computerscherm staren en alleen maar luisteren? Waarschijnlijk niet. 

Stel daarom een ander programma samen en voeg veel meer interactie toe. Verzin manieren om de bezoekers te blijven prikkelen zodat ze continue geboeid blijven. Ontwikkel een creatief draaiboek, waarbij je inhoudelijke en creatieve content met elkaar combineert. Zorg ervoor dat de bezoeker weet wat hem te wachten staat door middel van een helder programma zodat hij of zij goed bij de les blijft.

Wat kan evisit voor jouw hybride event betekenen?

Alles op één plek. Eén contactpersoon, één tool en één website. De kracht van evisit is het bundelen van alle facetten. Zowel de registratie, de communicatie en de uitzending vinden op één website plaats. Alles voor een optimale beleving voor jouw gasten.

 

Hoe gaat het in z'n werk?

  • Wij zoeken samen naar de juiste tool wat het beste bij jouw wensen aansluit

  • Wij zullen ervoor zorgen dat de registratiepagina er tip top uitziet in jouw eigen huisstijl 

  • Wij zoeken samen naar de juiste techniek om op locatie de livestream te realiseren

  • We gebruiken een interactieve tool waarmee poll vragen direct live in beeld komen

TIP!

Zorg ervoor dat niet alle live bezoekers deel uitmaken van jouw livestream programma. Hierdoor wordt het te verwarrend voor de kijkers thuis. Kies zorgvuldig een x aantal personen en zorg ervoor dat zij hierover ingelicht geworden. Wij raden aan om bij het kiezen van deze groep voor verschillende doelgroepen te gaan. 

Contactloos scannen

laat bezoekers zichzelf inscannen!

Online events

Wat is er allemaal mogelijk online?

Hybride event organiseren

Heb je interesse in het organiseren van een hybride event?

Vul het formulier in en laat ons weten in welk type online event je interesse hebt. Wij zullen jou zo snel mogelijk contacteren over de mogelijkheden.

bottom of page