Online event

Zet je live event om tot een digitaal event.

Perfect voor tijden dat een live event niet mogelijk is.

Online event organiseren

Wanneer een fysiek event niet mogelijk is, heb je nu de mogelijkheid jouw event online te organiseren.

evisit biedt de mogelijkheid om je event online te organiseren. 

Doe de check! Kijk of jouw event online kan.
 

Vul in slechts 3 minuten onze vragenlijst in en ontvang een uitgebreid adviesrapport of jouw event ook online kan.

 
 
Budget event online
Met een beperkt budget jouw online event organiseren.
Vanaf 0,- (excl. btw)

Het online aanbieden van jouw event hoeft geen geld te kosten. Wij faciliteren hierin de tools voor jouw evenement, zetten het online event voor je op, nodigen de sprekers uit en verzorgen de link waarop het publiek direct kan meekijken vanaf hun eigen scherm. De sprekers kunnen vanaf hun eigen laptop een presentatie delen.

Webcasting / video conferencing
jouw online event organiseren inclusief interactie d.m.v. chat of voting.
Vanaf 250,- (excl. btw)

Met webcasting (video conferencing) maak je al je eigen event op het internet. Voor het interactieve deel van het webinar gebruiken we een webtool. De kijkers van je event spelen een actieve rol:ze kunnen vragen stellen aan de gasten en presentator en kunnen zelfs meedoen aan polls. Deze tool is uitermate geschikt voor eventmanagers die op zoek zijn naar een oplossing waar ze volledig zelfstandig via een eigen online omgeving het interactieve deel van een webinar kunnen regelen. Jij beheert en deelt de input van het publiek in het dialoogvenster waar deelnemers vragen stellen met live- of sms-antwoorden. Deelnemers kunnen zelfs virtueel hun hand op steken en jij houdt via de aandachtsindicator precies bij hoe betrokken de deelnemers zijn met de content en welke kijkers het meest geïnteresseerd zijn. De streaming, dus het distribueren van het bewegende beeld, wordt verzorgd door evisit.

Full event online
In een studio met een technische crew jouw event volledig online organiseren.
Vanaf 3.500,- (excl. btw)

Jouw bezoekers kunnen in dit geval online inloggen op het online platform en op afstand, van waar ook ter wereld, je event volgen. Onze partner ontzorgt je van A tot Z: Zij beschikt zelfs over eigen tv-studio’s van waaruit je sprekers de bezoekers kunnen toespreken.

Interactie tussen bezoekers

Tijdens een event wil je graag zoveel mogelijk interactie met bezoekers. Ook op een online event bieden wij je die mogelijkheden; door gebruik te maken van de laatste technologie zijn wij in staat om bezoekers gemakkelijk zelfs méér interactie-mogelijkheden te bieden! Interactie op een event vindt plaats via polls, chatmogelijkheden en met evaluatieformulieren.

Hoe gaat het in z'n werk

Alle sprekers worden van te voren opgenomen en het event wordt gepresenteerd door een host. Vanuit de regie wordt het hele event keurig verzorgt zodat jouw bezoekers nauwelijks het verschil merken tussen een live en online event.

Online event organiseren

Heb je interesse in het organiseren van een online event?

Vul het formulier in en laat ons weten in welk type online event je interesse hebt. Wij zullen jou zo snel mogelijk contacteren over de mogelijkheden.

Nieuwsbrief
Contact
 

evisit

Lange Voorhout 92

2514 EJ Den Haag

070-3065420

vraag@evisit.nl

plan een afspraak

© 2020 evisit. evisit is een product van amgate B.V.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
logo_edited.png