top of page

Eventwebsite templates

Maak jouw event compleet met een van onze eventwebsitetemplates

Voor elk event een geschikte template

Wij hebben verschillende templates voor jou gemaakt waardoor jij binnen een handomdraai een website live kan zetten. Het enige wat jij moet doen is zorgen voor de afbeeldingen, teksten en logo’s. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website in de huisstijl van jouw bedrijf komt. Er is een Template Livestream, RoodEvent, BlauwEvent en GroenEvent beschikbaar die elk op hun eigen manier de aandacht trekken van jouw bezoekers.

Website templates met drag & drop editor

Livestream template

Een probleemloos online event. Dat klinkt goed toch? Alles op 1 plek, geen problemen met browsers, inloggen niet nodig en super eenvoudig voor al je bezoekers. Kies voor de livestream van evisit. Wij combineren de communicatie, registratie én livestream voor jouw online event. Additioneel voegen we voting, chat en polling toe. Ook live opnemen behoort tot de mogelijkheden. Jouw online event, volledig in je eigen huisstijl, is ready to go!

Template RoodEvent

Met een beeldvullende achtergrond pak je direct de aandacht van jouw bezoekers. Middels duidelijke stroken kan je stapsgewijs de bezoeker meenemen en begeleiden door jouw event. Zo zorg je ervoor dat mensen zich snel voorzien van de nodige informatie en zich gemakkelijk kunnen registreren voor jouw event!

klik op de playbutton voor een voorbeeld

Template BlauwEvent

Dynamisch en speels, BlauwEvent is een echte eyecatcher en grijpt de aandacht van jouw bezoekers. Alle belangrijke informatie wordt prominent in beeld gebracht. Door bezoekers de beste impressie van jouw event te geven heb je meer aandacht voor het bereiken van de juiste doelgroep!

klik op de playbutton voor een voorbeeld

Template GroenEvent

Eenvoudig en overzichtelijk, zorgt voor een duidelijke boodschap zonder al te veel afleidingen. Ideaal als jij je bezoeker van alle nodige informatie wilt voorzien. Zo zorg je ervoor dat bezoekers wel geïnformeerd zijn en je je kunt focussen op de verdere organisatie van jouw event!

klik op de playbutton voor een voorbeeld

bottom of page