ISO27001:2013 &

AVG-proof

Doe wat je zegt, zeg wat je doet en laat zien dat je het gedaan hebt.

Als eerste eventregistratietool in Nederland heeft het management systeem van amgate, waar evisit onder valt, de ISO27001:2013 certificering behaald. Hiermee tonen wij aan dat privacygevoelige data bij ons in betrouwbare handen is.

ISO Certificaat, wereldwijd erkend
Wat is ISO27001?

Bij de uitvoering van ons werk houden we automatisch rekening met de beveiliging van jouw informatie. Dit proces zit in ons DNA zonder dat het ten koste gaat van de flexibiliteit en effectivteit van onze dienstverlening. Samen met onze security officer evalueren we iedere maand deze processen en brengen we verbeteringen in kaart.

Het doel van informatiebeveiliging is het voorkomen dat onbevoegden bij jouw kostbare spullen kunnen komen. Ook werken we met een aantal logische principes van informatie beveiliging:

Logische principes
  1. Vertrouwelijke data die je niet hebt, hoef je ook niet te beveiligen;

  2. Scheiding & identificatie van gegevens;

  3. Sleep niet met vertrouwelijke data.

 

​Jaarlijks worden we extern geaudit door Digitrust waarbij we als organisatie worden getoetst op conformiteit. Zo blijven we scherp en laten we ook onafhankelijk zien dat informatiebeveiliging leeft binnen evisit.

19-280-Digi-Trust-ISO27001-keurmerk.jpg
Privacy goed geregeld
AVG proof

Wat gebeurt er als de gegevens van jouw klanten/relaties op straat komen te liggen? Je relaties hebben recht op hun privacy. Bezoekers van jouw evenement moeten namelijk hun gegevens kunnen inzien, aanpassen en verwijderen zoals de AVG wetgeving voorschrijft. Wij richten dit feilloos voor je in zodat je automatisch aan de privacy wetgeving voldoet. Wél zo makkelijk.