• Team evisit

DIY: je eigen webinar professioneel opnemen

Updated: 17 hours ago

De evenementenbranche is de afgelopen periode flink veranderd. Waar alle events ‘on hold’ stonden, werden sommigen na verloop van tijd geannuleerd of online georganiseerd. De fysieke evenementen komen langzaam weer op gang, maar de online evenementen en webinars blijven zeker bestaan. Ook hybride events gaan onderdeel uitmaken van onze samenleving.


Er zijn veel vormen van het organiseren van je webinar. Je kan het zelf met een beperkt budget organiseren óf je geeft het uit handen inclusief goede camera’s, microfoons en professionele regie. Wij zagen nog niet echt een tussenvorm en gingen op zoek naar oplossingen om je webinar zelf professioneel op te nemen. We maakten een ‘DIY-webinar’ pakket in twee varianten:


Webinar pakket Klein: Inclusief laptop, camera, microfoon, statief, verlichting.


Webinar pakket Groot: Inclusief laptop, video switcher, 2x camera, 2x microfoon, statief, verlichting.


Bij beiden varianten zijn uitbreid mogelijkheden: pop-up balie, extra verlichting, extra microfoons, opbouw, afbouw en onsite ondersteuning.


We zijn de webinar pakketten nog verder aan het uitwerken en zullen hier, zodra meer bekend, over communiceren. Als je nu al interesse hebt in meer informatie en de bijbehorende prijzen, stuur ons dan een mail via vraag@evisit.nl. Je bent dan de eerste die deze informatie ontvangt. Je kan ons ook altijd bellen op 070 30 65 420.

Nieuwsbrief

Lange Voorhout 92, 2514 EJ Den Haag

070-3065420 | WhatsAppvraag@evisit.nlplan een afspraak

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2020 evisit. evisit is een product van amgate B.V.

logo_edited.png