software voor invitatiemanagement

Voor elk evenement hebben wij passende software. Van BASIC tot aan NEXT voor complexe trajecten. Met de software heb jij altijd en overal realtime inzicht in je aanmeldingen en altijd de mogelijkheid om evenement communicatie in te zetten.

begeleiding en
online planner

een succesvol evenement vraagt om een goede planning

Maak gratis gebruik van onze online event planner. Alle taken komen overzichtelijk in één overzicht en je ziet precies wanneer wie wat moet doen. Wij gooien je nooit zomaar in het diepe. Bij ons doen we altijd een intake en bepalen samen de planning voor jouw succesvolle evenement.

 

data import en opslag

veilig importeren en opslaan van je genodigdendata en volledig AVG proof

Onze software en werkprocessen zijn ISO27001 gecertificeerd en daarmee voldoen we automatisch aan de meeste regels van de AVG. De opslag van uw data en de privacygevoelige gegevens van uw bezoekers zijn bij ons in veilige handen.

 

versturen mailings

versturen van een persoonlijke uitnodiging, reminder en/of bedank mail

Eenvoudig een persoonlijke uitnodigingsmail sturen naar al genodigden in je eigen look & feel. Stuur een reminder om je evenement nogmaals onder aandacht te brengen of je bezoekers te voorzien van de laatste informatie. Met handige selecties is je email snel gestuurd.

 

dynamisch aanmeldformulier

talloze mogelijkheden om het aanmeldformulier te maken voor jouw evenement

Stel je eigen formulier samen. Drag en drop je keuze voor o.a. open vraag, meerkeuze of multiple choice. Stel gemakkelijk capaciteit in als je bij sessies organiseert.

 

eventwebsite
(met online betalen)

maak eenvoudig een mooie eventpagina in je eigen look & feel

Kies een template en maak een professionele website. We hebben aantal basispagina's gemaakt, maar je kan het helemaal invullen naar eigen wens. Uiteraard volledig responsive voor mobiel.

 

eventapp

event app voor jouw deelnemers

Naast deelnemersregistratie biedt evisit ook een event app waar alle deelnemers tijdens het evenement op de hoogte blijven van jouw evenement. Denk aan het programma, sprekers en de locatie. De event info app is zo gemaakt dat alle informatie die je op je evenement website plaatst, zonder extra werk ook in de app verschijnt.

 

scan & badges

scannen van e-tickets en on-site persoonlijke badges printen

Door scannen heb je als eventmanager inzicht in de show/noshow van je evenement. Voor de bezoekers kan er direct een full-color badge geprint worden. Door de koppeling te maken met antwoorden uit het aanmeldformulier kun je de badge kleur coderen. Spreker, deelnemer en standhouder met een aparte kleur bijvoorbeeld, maar ook tafelindeling of dieetwensen kun je kenbaar maken op de badge.

 

rapportages

altijd realtime inzicht in statistieken en uitgebreide rapportages

Voor, tijdens en na je evenement wil je inzicht in de aanmeldingen, afmeldingen, sessiecapaciteit etc. of maak een Excel export met alle informatie op een rij. Met de juiste statistieken kan je je volgende evenement nog beter organiseren.

 

nieuwsbrief

over ons

contact

evisit

Lange Voorhout 92

2514 EJ Den Haag

070-3065420

vraag@evisit.nl

plan een afspraak

evisit is MVO-register - Basic CSR. 

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 evisit. evisit is een product van amgate B.V.