Onsite ontvangst,

scan & badge

Tijdens je event heb jij als eventmanager weinig tijd om zelf het ontvangst te regelen. Wij ondersteunen je hierin graag en nemen je werk uit handen met toegangscontrole, scanning, badges en hostessen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Scannen van e-tickets
Toegangscontrole, precies weten wie er binnen is met realtime statistieken

Houd gemakkelijk overzicht over je genodigden op het event. Ieder moment kun je live volgen wie er al binnen is en wie je nog kan verwachten. Met alle data kun je na afloop de mensen bedanken die ook echt aanwezig zijn geweest.

 
 
Live badge printing
Een badge draagt bij aan de beleving van de bezoeker. Dat begint al bij de registratie.

​De registratie is de plek waar de bezoeker de badge ontvangt. Deze beleving moet goed zijn en wij helpen je daar graag bij!​

  • pre-printed

  • insteekmapje

  • full-color

  • ​zie voorbeelden van onze badges (link naar PDF)

Hostessen
Professionele ondersteuning op jouw evenement

Het verwelkomen van jouw gasten met een glimlach. Dat is pas een warm welkom! Wij ondersteunen je graag met een sprankelende host, hostess of ervaren teamleider.

 
Leadgeneration scanning
Waardevolle informatie is binnen handbereik

Voor jouw exposanten is het natuurlijk van belang om te weten wie zij tijdens het evenement hebben gesproken. Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan? Geef jouw exposanten tijdens het evenement één van onze scanners en zij scannen nu heel simpel de badge van de gast. Na het evenement ontvangt iedere exposant van ons een lijst met hun gesproken leads.

 
Sessie scanning
Weten wie van jouw bezoekers naar welke sessie is geweest?

Een evenement met meerdere sessies hoeft niet onoverzichtelijk te zijn. Wij snappen als geen ander dat het belangrijk is om te weten wie van jouw gasten naar welke sessie is geweest. Bij iedere sessie wordt gescand en na afloop van het evenement ontvang je van ons een lijst met alle aanwezigen per sessie.

 
scanIN app
Liever zelf scannen? Dan kan nu eenvoudig met de evisit scanIN app.
 
Wil je liever zelf jouw gasten binnenscannen? Of heb je minder budget te besteden maar wil je toch achteraf weten wie er van jouw deelnemers is geweest? Dan is de evisit scanIN app de oplossing. Je download de App eenvoudig op je mobiele telefoon, krijgt van ons de unieke toegangscode voor je evenement en je scant met behulp van je telefoon de e-tickets van je bezoekers binnen. Lees de handleiding voor meer informatie én ontvang een link om het zelf te proberen!