top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Even voorstellen, Hannah

Updated: Apr 29

Onze projectmanager Hannah is vanaf half augustus gestart bij evisit. In haar blog vertelt zij meer over zichzelf en hoe ze bij evisit terecht is gekomen.Kun je wat over jezelf vertellen?

Hallo, ik ben Hannah, 25 jaar oud en ik woon al ruim anderhalf jaar in Leiden. Voorheen woonde ik in Katwijk, waar ik ben opgegroeid. Ik heb de opleiding Facility Management gevolgd aan de Haagse Hogeschool en in de zomer van 2021 heb ik mijn diploma behaald.


Buiten kantooruren kun je me vinden in de sportschool, op de tennisbaan of op het padelveld. Daarnaast ga ik graag op pad met vrienden/familie. Afgelopen januari heb ik een reis gemaakt door Mexico en Guatemala. Dit was een hele mooie ervaring. Na deze reis kon ik met een frisse start weer verder bij evisit.

Hoe ben je bij evisit terecht gekomen?

Ik was aan het scrollen op Indeed.nl toen ik de vacature Projectmanager Evenementen bij evisit voorbij zag komen. Ik had diezelfde dag nog een sollicitatie verstuurd, waarop ik al snel reactie terugkreeg. Na een leuke kennismaking met Caroline, was ik erg enthousiast geworden over evisit. De tijd vliegt, want inmiddels werk ik hier al ruim 7 maanden!

Waarom in de evenementenbranche werken?

Van jongs af aan zit het organiseren en regelen al een beetje in mij, vandaar ook de keuze voor de opleiding Facility Management. Wanneer ik zelf naar evenementen ga, ben ik altijd onder de indruk van alle organisatie achter de schermen. Het leek mij leuk om daar zelf onderdeel van uit te maken en hier meer over te leren. Ik kijk er dan ook naar uit om mij verder te ontwikkelen als projectmanager bij evisit.


Wie weet tot snel bij een van onze evenementen!

Comments


bottom of page