top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Hoe maak je een bezoek aan een online event zo eenvoudig mogelijk?

Updated: Oct 23, 2020

Door communicatie, registratie en livestream samen te voegen op 1 plek!

Er zijn veel varianten om je event online te organiseren. Maar toch heb je dé tool nog niet gevonden. Wellicht omdat er maar weinig tools zijn waarbij je bezoekers niet hoeven in te loggen. Ook wil je een professionele look and feel, het liefste zonder de noemer ‘Zoom’, ‘Google Meet’ of ‘Microsoft Teams’. Vaak zit hier een hoog kostenplaatje aan en waar begin je met zoeken?


Er zijn veel aanbieders op het internet. Van communicatie tot registratie partners, van webdevelopers tot (online) event organisatoren en niet te vergeten alle aanbieders van de online tools. Vaak denk je bepaalde interactie te willen op je online event met beeld/geluid, maar in de praktijk volstaat een chat met voting. Samenwerken met veel verschillende partijen kan onoverzichtelijk zijn én kan flink in de papieren gaan lopen. Wij kunnen je helpen met een oplossing zodat je alles op 1 plek hebt. Hoe? We leggen het je uit.


Je deelnemers ontvangen een mail, schrijven zich in en kunnen op dezelfde website de livestream bekijken. Het is een simpele en efficiënte oplossing waarmee je het voor je genodigden en bezoekers zo eenvoudig mogelijk maakt. Ze hoeven niet in te loggen, hoeven niets in te vullen, ze kunnen achterover leunen en mee genieten! Additioneel voeg je nog een chat en poll toe, om het toch een beetje interactief te houden. Wil je alles opnemen zodat je het later nog eens terug kan kijken? Dat kan natuurlijk ook. Met dit proces maak je het voor jezelf én juist voor je bezoekers wel heel toegankelijk.

Benieuwd hoe dit er dan uitziet? Bekijk onze demo pagina.


Hulp nodig bij jouw online evenement? We denken en kijken graag met je mee. Een juiste keuze bepaald tenslotte het succes van jouw online evenement. vraag@evisit.nl of 070 30 65 420.


Lees ook:


Comments


bottom of page