top of page

evisitSERVICES

Alles om het leven van een eventmanager makkelijker te maken.

Evenementen organiseren is veel werk. Wij nemen je werk uit handen met projectondersteuning, toegangscontrole, scanning, badges, hostessen en nog veel meer...

Service - Projectondersteuning
Projectondersteuning

Wij ondersteunen je graag bij alle werkzaamheden waar je in aanloop naar je event hulp bij kan gebruiken. Alles om het leven van de eventmanagers makkelijker te maken. Denk aan:

  • Opmaken, testen en versturen van mailings

  • Ontdubbelen van gastenlijsten

  • Importeren

  • Inrichten eventwebsite

  • Design van headers en e-ticket

  • Configuratie van registratieformulier

  • Koppelen online betaalsysteem

  • Gepersonaliseerde sms berichten

  • Opstellen evaluatie

Service - Ontvans en toegangscontrole
Service - Scan en badges printen
Ontvangst en toegangscontrole

Een warm welkom, scannen van e-tickets en printen van de persoonlijke badge in full-color. Zijn er bezoekers die niet ingeschreven staan? Dan verzorgen wij dat op locatie en ontvangen zij direct hun persoonlijke badge. Alles voor een vlekkeloze start van jouw evenement.

Scannen en badges printen

Wij verzorgen de apparatuur voor het scannen, van de e-tickets en printen van badges. Indien gewenst met balies en technisch support op locatie. 

Service - Hostessen
Hostessen

Professionele ondersteuning op jouw event. Voor jouw event regelen wij een sprankelende host en hostess, een ervaren Teamleider of een professionele Gastvrouw. Wij verzorgen het complete ontvangst op jouw evenement.

Service - Customer care
Customer care

Jouw bezoekers verdienen alle aandacht.

Maar jij bent druk met het evenement organiseren. Wij nemen alle contactmomenten van je over via telefoon, mail, whatsapp en/of chat.

Service - Event vistor journey
Projectondersteuning, Concepting & PR

Projectondersteuning, Concepting & PR

Samen bepalen we dé event visitor journey voor jouw evenement. Zo haal je het maximale uit jouw evenement en bereik je doelgroep die voor jou van toegevoegde waarde is.

Service - Drukwerk
Drukwerk

Heb je drukwerk nodig voor op je event?

Wij verzorgen badges, key-cords, registratiebalies, flyers, toegangskaarten, bewegwijzering, roll-op, vlaggen etc.

Recycle your badge

Voorkom verspilling op je evenement. Ga voor een snelle, effectieve én duurzame oplossing met de Duurzame Kubus. Recycle your badge!

Service - Recycle kubus
Anchor 1
Aftermovies

​Wil je graag het succes van jouw evenement vastleggen op beeld? Dat kan! In samenwerking met Cameraden Media bieden wij videoproducties aan. Laat de mooiste momenten vastleggen en creëer zo de ultieme terugblik op jouw evenement.

bottom of page