top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Schakel snel van online naar een hybride of fysiek event

Al bijna een jaar werken de meesten van ons vanuit huis. Waar het eerst misschien een aantrekkelijk idee was om af en toe een dagje thuis te werken, is het nu de normaalste zaak van de wereld. Waar je eerst stiekem benieuwd was naar de woonomgeving van je collega’s, kijk je nu niet gek op als de kat, zoon of dochter ook even gedag komt zeggen in de camera. De online wereld is inmiddels redelijk ingeburgerd bij ons als thuiswerkende mensen. Maar wanneer mogen we elkaar weer zien, elkaar de hand schudden en fysiek bijeenkomen zoals we 1,5 jaar geleden nog wel kenden?


We weten het niet. Niemand weet het. We weten wel dat wij er klaar voor willen zijn als het wél weer mag. Als we elkaar wél weer binnen 1,5 meter gedag mogen zeggen. Als we wél weer met meer dan 50 personen in één ruimte mogen zijn en als we wél weer mogen netwerken, borrelen en mensen mogen ontvangen. Organiseer jij in 2021 een evenement en weet je nog niet wat wel of niet mag? Twijfel je of je event een online, fysiek of hybride vorm moet krijgen? Snappen we. Wij twijfelen ook. Maar zorg ervoor dat je erop bent voorbereid om snel te schakelen als het wél weer mag.


Wij hebben alle resources in huis om snel en efficiënt je event te organiseren op basis van wat kan en mag in de markt. Verandert de markt tussentijds? Dan schakelen we snel over naar andere mogelijkheden. We geven je wat voorbeelden.


Door met een registratietool te werken heb je alle gegevens in één platform bij elkaar. Splits je deelnemers vooraf al op in doelgroepen (bijvoorbeeld fysiek en online) en stel andere vragen in je registratieformulier per doelgroep. Mag fysiek bijeenkomen toch niet? Communiceer eenvoudig je fysieke bezoekers over de onverwachte verandering. Ben je juist uitgegaan van een online evenement en wil je toch enkele bezoekers fysiek uitnodigen? Ook mogelijk. Doordat je vooraf alle gegevens al hebt gevraagd kun je op een snelle wijze e-tickets toesturen en op locatie scannen en badges op naam printen.


Wil je meer informatie over online, hybride of fysieke evenementen? Of over doelgroep segmentatie? Bel of mail ons op vraag@evisit.nl of 070 - 30 65 420.

Lees ook:


Comments


bottom of page