top of page

ScanIN App

De App waarmee jij je ticketscanner gewoon in je broekzak hebt.

De ScanIN App

Herken je dat? Op de dag van jouw evenement kom je erachter dat een scanner het toch niet blijkt te doen. Ook zitten alle snoeren in de knoop en ben je een verlengsnoer vergeten. Met de ScanIN App heb je hier geen last meer van. Met één druk op de knop download jij je mobiele scanner en ben je er helemaal klaar voor om jouw bezoekers in te scannen. 

ScanIN - Scannen.jpg
ScanIN - Resultaten.jpg
Hoe werkt het?

Installeer de app op je mobiele telefoon en registreer deze als scanner. Je bent nu klaar om te scannen. Houd de camera van je telefoon voor de QR code en de gasten worden ingescand. Doordat de ScanIN App gekoppeld is aan de evisit software houd je eenvoudig overzicht over welke gasten al aanwezig zijn.  

Daarnaast is het mogelijk de gegevens van je bezoeker af te lezen na het inscannen. Geef je evenement een persoonlijke touch door je gasten bij naam te noemen wanneer je hen verwelkomt. Krijgt deze gast een goodiebag bij aankomst? Ook dat lees je eenvoudig af in de app. 

Details
  • De evisit software werkt vlekkeloos samen met de ScanIN app.

  • Door de QR-code in de software te scannen ben je in de app automatisch aan het juiste evenement gekoppeld.

  • Je hebt altijd en overal inzicht in de statistieken van jouw evenement, zo zie je bijvoorbeeld ook per soort toegangsbewijs hoeveel gasten er al aanwezig zijn.

  • In de gastenlijst zoek je eenvoudig op naam naar een gast. Ook zie je welke status deze gast heeft (aangemeld, aanwezig of afgemeld).

ScanIN - Gasten zoeken.jpg
bottom of page