top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Waarom Event registratie?


De registratie is een belangrijk onderdeel van je evenement. Waarom? Je weet precies het aantal aanmeldingen én je weet exact wie er allemaal komen. De invulling ervan kent veel smaken en variaties. Doe je het zelf of besteed je het uit? Ga je met een (Excel) lijst aan de slag of kies je een registratietool? Overzicht is de sleutel tot succes en het houden van overzicht werkt voor iedereen anders. Het voorkomt stress en frustratie als je voor jezelf een prettige manier van overzicht houden hebt gevonden. Door met een registratietool te werken kun je bijvoorbeeld op elk gewenst moment je gasten (of bepaalde doelgroep) een mail sturen zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Goede communicatie schept vertrouwen en verhoogd het show percentage op je event.

Een registratietool zorgt voor kwaliteit, tijd en rapportage. De combinatie van deze drie factoren maakt juist een registratietool zo goed. Alle onderdelen bestaan al los van elkaar (mailen, registreren, website maken, badges printen). Maar juist voor evenementen moet je deze onderdelen bundelen. Dat is de kracht van een registratietool. Kwaliteit: alles binnen één systeem zorgt ervoor dat je effectief kan werken.

Tijd: door alles binnen één systeem te hebben kun je sneller werken.

Rapportage: alles binnen één systeem geeft je een goede inzicht van de statistieken.


Binnenkort vertellen wij meer over een professionele start van je evenement, schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

Comments


bottom of page