top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Even voorstellen, Terra

Terra is sinds half augustus onze Projectmanager. In haar blog vertelt zij meer over zichzelf en hoe ze bij evisit terecht is gekomen. Lees hieronder het interview:


Terra in our office building

Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben opgegroeid in Bussum en op mijn 18de verhuisd naar Delft om te studeren. Ik heb de studie Creative Business gedaan. Ik ben afgelopen Mei getrouwd en heb twee poezen geadopteerd uit Griekenland. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn met verschillende activiteiten, zoals muziek maken, haken, schilderen en klussen. Afgelopen twee jaar heb ik met mijn man Rowan ons huis verbouwd en hebben wij van een huis uit bouwjaar 1924 weer een paleisje gemaakt die hopelijk weer honderd jaar mee kan gaan.

Hoe ben je bij evisit terecht gekomen?

Nadat ik mijn studie afgerond had, heb ik eerst een mooie reis gemaakt naar Amerika samen met Rowan. Daarna ging ik opzoek naar een leuke baan. Na de bruiloft kwam ik in contact met evisit en dit klikte meteen. Dit is mijn eerste baan en ik ben gedreven om nieuwe skills te ontwikkelen en ervaring op te doen in de evenementenbranche.

Waarom in de evenementenbranche werken?

Het heeft eigenlijk altijd in mij gezeten organisatorisch bezig te zijn. Al vanaf jongs af aan was ik druk bezig met het organiseren van partijtjes en feestjes. Dit werkte ik altijd tot in de puntjes uit en deed hele berekeningen om uit te vogelen hoeveel drinken en eten ik bijvoorbeeld nodig zou hebben. Ik kan mijn creativiteit kwijt in de evenementenbranche en geen dag is hetzelfde.

Comments


bottom of page