top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Wij zijn klaar voor 2021 en presenteren graag onze updates...

Waar we vorige week terug keken op alle mooie ontwikkelingen van 2020 kijken we deze week juist vooruit. Hoe 2021 er precies uit gaat zien weet nog niemand. We weten niet wanneer we weer fysiek bijeen mogen komen en wanneer we elkaar weer een stevige knuffel kunnen geven. We weten wel dat wij, ongeacht hoe 2021 eruit gaat zien, er meer dan klaar voor zijn. Benieuwd welke nieuwe ontwikkelingen jou misschien wel op weg kunnen helpen?


Registratieformulier in jouw huisstijl

Het huidige registratieformulier wordt in een nieuw jasje gestoken. Om er even technische taal in te gooien: het registratieformulier zoals je van ons gewend bent wordt getoond door middel van een ‘iFrame’, maar we gaan nu over naar een ‘embedded formulier’. Deze overstap heeft verschillende voordelen. De meeste voordelen zijn technisch van aard, maar voor de eventmanager is het grote voordeel dat je deelnemers straks geen pop up meldingen meer krijgt zoals ‘cookies van derden accepteren’. Daarnaast is het in de nieuwe opzet mogelijk om geavanceerde aanpassingen te doen zoals het toevoegen van je eigen huisstijl zoals lettertypes, lettergroottes en kleurcodes. Dan is zowel je website áls je registratieformulier helemaal volgens jouw huisstijl.


Zie hieronder een voorbeeld van het huidige formulier en een sneak preview van het nieuwe formulier in huisstijl van ABN AMRO. Gaaf toch?
Nieuw CMS voor het bouwen van je eventwebsite

Feitelijk zou het jou als eventmanager een biet wezen met welk CMS systeem we werken. Wij bouwen je website en het maakt jou feitelijk niet uit of dit in CMS A, B of C is gebouwd. Toch is dit een hele interessante ontwikkeling. Want met ons nieuwe CMS systeem voldoet jouw website straks automatisch aan alle digi toegankelijkheidseisen. Dat betekent dat je website straks ook toegankelijk is voor mensen met een beperking. Later leggen we je meer uit over alle nieuwe functionaliteiten binnen dit CMS systeem, wordt vervolgd dus!


Nieuwe selectietool

Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een nieuwe selectiemodule. Binnen deze selectie module is het mogelijk om alle gewenste selecties te maken en te exporteren. Voorheen hadden we de mogelijkheid om een export van alle genodigden te maken, een export van alle aangemelde bezoekers en eventueel een gecombineerde export. Hierin stonden ook veel kolommen die je als eventmanager niet nodig hebt. Het is nu mogelijk om vooraf te selecteren welke kolommen je in je export wilt hebben zodat deze aan al je wensen voldoet. In 2021 leggen we je graag uit hoe dit werkt door middel van een artikel op het Helpcentrum. Wordt vervolgd dus!


Nieuwe API koppeling Een nieuwe API (Application Programming Interface) koppeling is in ontwikkeling. Met een API is het mogelijk om je eigen systeem of software aan evisit te koppelen met als voordeel dat je vanaf dat moment gegevens nog maar in 1 systeem hoeft te wijzigen. Mooie nieuwe ontwikkeling voor in 2021!


Heb je vragen of opmerkingen over bovenstaande ontwikkelingen? We zijn altijd benieuwd naar je feedback. Bel of mail ons op 070 - 30 65 420 of vraag@evisit.nl.


Voor nu wensen we je hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021!!


Team evisit


Lees ook:


Comments


bottom of page