top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Even voorstellen, Teddy

Updated: Apr 29

Onze projectmanager Teddy is vanaf november 2023 gestart bij evisit. In haar blog vertelt zij meer over zichzelf en hoe ze bij evisit terecht is gekomen.


Managing Director Caroline

Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Teddy, 28 jaar oud en ik woon in Rotterdam. Ik heb een jaar geleden dan eindelijk mijn opleiding ‘Creative Business’ afgerond in Breda. Tijdens mijn opleiding en erna heb ik vooral ervaring opgedaan als producer op het gebied van creative production. Naast school houd ik me graag bezig met mijn hobby, voetballen. Ik speel al sinds mijn zevende voetbal. In mijn tienerjaren heb ik zelfs op hoog niveau gespeeld, maar nu doe ik het vooral voor mijn plezier. Verder breng ik mijn vrije tijd het liefst door met met familie en vrienden. Ik vind het leuk om af en toe uit eten te gaan of wat leuks te doen. 


Hoe ben je bij evisit terecht gekomen?

Ik ben via Indeed bij Evisit terecht gekomen. Ik kwam de vacature tegen en het leek mij heel leuk waardoor ik had gereageerd op de vacature. Hierna ben ik uitgenodigd op gesprek en the rest is history haha.


Waarom in de evenementenbranche werken?

Naast mijn gerelateerde HBO opleiding heb ik ook nog de MBO opleiding event- marketing en organisatie afgerond. Wat ik hiermee probeer aan te geven, is dat mijn passie altijd al bij het organiseren ligt. Ik vind het zelf altijd heel leuk om evenementen te bezoeken en een bijdrage kunnen leveren waardoor een evenement tot stand kan komen. Dat is iets wat me altijd heeft geïnteresseerd.
留言


bottom of page