top of page

evisit

Gebruiksvriendelijke software voor invitatiemanagement.

evisitNEXT-backend.png
evisitNEXT-registratie_tablet.png
evisitNEXT-registratie_mobile.png

Wat is evisit?

evisit is software voor invitatiemanagement en ondersteunt eventmanagers bij de registratie en communicatie van hun evenement. De software bundelt meerdere processen op één platform: gastenlijsten importeren en segmenteren, registreren van bezoekers middels aanmeldformulieren, communicatie via mailings, e-tickets genereren en evalueren aan de hand van statistieken en enquêtes. In één oogopslag heb je een overzicht van alle belangrijke informatie over jouw evenement.

Niet zomaar software

Ruim 10 jaar geleden zijn we gestart met de ontwikkeling van de eerste versie van onze software. In 2022 lanceerden wij de nieuwste versie van evisit. De elementen die je van ons gewend bent zitten er uiteraard in. Maar we gaan een stapje verder. In onze vernieuwde software staat datacreatie centraal. De software bevat bijvoorbeeld een ‘TagManager’, waarmee je tags kunt koppelen aan jouw gasten. Tags zijn kleine stukjes informatie die de kenmerken van de gast beschrijven (vb. VIP, dieetwensen, interesses). Hoe meer je deze tags gebruikt, hoe meer de software leert. Hierdoor is het zelfs mogelijk om een ideale gastenlijst aan te leveren voor jouw volgende evenement. Tevens is het heel gebruiksvriendelijk voor de eventmanager die graag zelf aan de slag wilt. Probeer het zelf!

Wat zit er standaard in?

Gastenlijsten

Statische en dynamische lijsten

Segmentatie (VIP, regulier, introducé, reservelijst)

Mailtemplates

Registratieformulieren

Persoonlijke pagina

Automatische registratiebevestiging

E-mailings (Save the date, uitnodiging, bedankmail)

E-tickets

Tagmanager

Enquêtes

Mailen vanuit je eigen domeinnaam

Beschikbaar in NL, EN, FR en DE

Realtime statistieken en rapportages

Mailprestaties

Relatiemanager module

Scan app

Stel de ideale gastenlijst samen op basis van Artificial Intelligence

Probeer nu!

Klik op onderstaande button om een account in evisit aan te vragen. Met een account kan je direct aan de slag om je evenement in te richten. Hulp nodig? Schrijf je in voor een demo of bekijk onze services.

Plan een demo

Tessa_Rijnsburger_evisit.jpg
Tessa Rijnsburger
Demo

Let’s create a successful event together

bottom of page