top of page

TAPPC - EU food price debate

EU food price debate - getting the prices right.

EU food price debate - getting the prices right.

  • Advies in keuze online tool

  • Zoom Webinar ingericht

  • Sprekers en organisatie geïnstrueerd

  • Pre-practice session met spreker

  • Host tijdens online event 


Begin dit jaar werd de ‘EU Green Deal - Farm to Fork Strategy’ gepubliceerd. Een mooie aanleiding om met elkaar een Prijsdiscussie aan te gaan. Met sprekers vanuit hoge posities vanuit heel Europa wordt er gediscussieerd over het milieu, natuur en gezondheid en wat betekent de strategie voor de biologische landbouw? TAPPC organiseert de online bijeenkomst maar is bij ons in de lucht gekomen voor een helpende hand.


Bij de organisatie van dit webinar speelden er vanuit de opdrachtgever enkele vragen. Welke tool is het meest geschikt? Hoe moeten we dit inrichten? Hoe werkt het in de voorbereiding en het aller-belangrijkste hoe zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering? Met elkaar hebben we de wensen van het online evenement besproken en hebben we de keuze gemaakt om Zoom Webinar hiervoor in te zetten. 

De opdrachtgever heeft zelf de communicatie en registratie opgepakt en wij hebben hierin advies gegeven over de op te nemen tips, tricks en benodigde link naar het webinar. Vlak voor het event werd een demo gepland voor sprekers en organisatie om de specifieke wensen van het Webinar door te spreken. We maakten gebruik van chat, Q&A en ‘Raise your hand’. Ook maakten we een mooie achtergrond zodat de sprekers gebruik konden maken van een visuele achtergrond in stijl van het evenement. 


Met 8 internationale sprekers en meer dan 100 deelnemers was het een zeer geslaagd webinar die voor herhaling vatbaar is. 

bottom of page