top of page

Netwerk Ziezon

Online informatiemiddag ‘Een leerling met een eetstoornis. Wat nu?' Voor ruim 60 deelnemers

Netwerk Ziezon organiseert een event via Zoom

Online informatiemiddag ‘Een leerling met een eetstoornis. Wat nu?' Voor ruim 60 deelnemers

  • Advies keuze online tool

  • Zoom ingericht

  • Sprekers en organisatie geïnstrueerd tijdens een dry run

  • Vooraf de meeting een voorbereidende sessie

  • Host tijdens online event


Op 16 februari 2021 organiseerde Netwerk Ziezon de online informatiemiddag ‘Een leerling met een eetstoornis. Wat nu?’ voor consulenten OZL en andere geïnteresseerden. Stichting KIEM en Buro Basta informeerden de deelnemers deze middag met als doel de impact van eetstoornissen te minimaliseren.

Na wat gesprekken met de opdrachtgever hebben we besloten om voor dit event voor de online tool Zoom te gaan in verband met de laagdrempeligheid voor gasten en de mogelijkheid tot breakout rooms. Om niet voor verrassingen te komen staan tijdens het event hebben wij besloten om van tevoren een dry run te organiseren met de organisatie en sprekers, om zo het gehele event door te lopen.


Een belangrijke wens vanuit de klant naar ons toe was technische ondersteuning tijdens het event. Deze rol pakken wij graag op! Daarom schoten wij de pollvragen in, deelden PowerPoint slides en hielden in de gaten of alles tijdens het event goed verliep.


Na een prettig evaluatiegesprek met de opdrachtgever kijken wij terug op een geslaagde online informatiemiddag en een mooie samenwerking!

bottom of page