top of page

Haags Sportgala 2021 en 2022

Fysiek event met voorinschrijving en onsite

Sportvibes - Haags Sportgala 2021

Save the date, meerdere registratieflows en een stemtool

Het Haagse Sportgala wordt jaarlijks georganiseerd door de Gemeente Den Haag om haar sportkampioenen in de schijnwerpers te zetten. Naast het huldigen van alle Haagse kampioenen worden er ook prijzen uitgereikt voor de sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent, sportcoach en scheidsrechter van het jaar. Samen met Sportvibes wordt er een grandioos Gala neergezet, dit jaar in het mooie (en nog nieuwe) pand Amare.


Gemeente Den Haag en Sportvibes hebben als doel om het registratieproces voor de bezoekers zo eenvoudig mogelijk te maken. Mede omdat er maar liefst 6 verschillende registratie trajecten zijn (vips, reguliere gasten, aanmelden kampioenen, aanmelden scheidsrechters, stemmen op je favoriet én introducés). Aan ons de vraag of wij hierin een rol konden spelen.


Wij hebben Sporvibes ondersteund met:

  • Save the dates

  • Uitnodigingen

  • Een evenement website met verborgen aanmeldpagina’s voor 6 doelgroepen

  • Bevestigingsmail per doelgroep

  • Importeren van de genodigdenlijsten

  • Registratieformulieren met skip logic vragen


Een maand voorafgaand het Haags Sportgala werd tijdens de persconferentie helaas duidelijk dat het gala op 20 december 2021 niet fysiek mocht plaatsvinden. De onsite scanning en e-tickets is daardoor komen te vervallen. Desondanks kijken we terug op een mooie samenwerking. Gelukkig zijn de Haagse kampioenen middels een tv uitzending nog wel in de schijnwerpers gezet!


LUSTR - Haags Sportgala 2022

Ook in 2022 hebben we ondersteund bij de registratie van het Haags Sportgala. Vergelijkbaar met het voorgaande jaar verliepen de save the dates, uitnodigingen en aanmeldingen via evisit en werd er een eventwebsite in de huisstijl van het evenement ontworpen. Daarnaast werd er op locatie gebruik gemaakt van de ScanIN App, waarmee alle bezoekers werden binnen gescand. 

 

Gelukkig mocht de editie van 2022 gewoon doorgaan! Het gala vond plaats in de Sportcampus Zuiderpark, waar de genomineerden hun prijs uitgereikt kregen. Wij kijken terug op een mooie avond met een leuk programma en zijn blij hieraan meegewerkt te mogen hebben. Benieuwd wat we voor jouw fysieke event kunnen betekenen? Bekijk de mogelijkheden.

bottom of page