top of page

Amsterdam Dance Event

Voor ADE mochten wij in 2022 de registratie van gasten tijdens de vijfdaagse conferentie verzorgen.

In Oktober 2022 was evisit trotse partner van het Amsterdam Dance Event (ADE). ADE is hét evenement voor de elektronische muziekindustrie. Het evenement bestaat uit zowel een festival als een muziekconferentie en vormt jaarlijks het muzikale ontmoetingspunt voor mensen over de hele wereld. Dit jaar mocht evisit de registratie en communicatie voor de ruim 7000 bezoekers van de vijfdaagse muziekconferentie verzorgen.

 

Alle trajecten voor de conferentie liepen via evisit. Zo waren er veel verschillende tickets (ADE Pro passen voor de hele week, crewkaarten en losse kaarten per dag). Zij ontvingen via ons onder andere een uitnodiging en een bevestiging met hun e-ticket. Om dit te kunnen verzorgen zijn de volgende onderdelen gerealiseerd:

  • Er is een API koppeling gemaakt tussen de evisit software en het CMS systeem van ADE. Hierdoor kwamen de aanmeldingen automatisch in evisit te staan.

  • Er zijn door ADE 34 verschillende toegangsbewijzen gemaakt, die middels de API koppeling automatisch in evisit werden geladen.

  • Er zijn 9 verschillende e-mailings gemaakt.

 

Daarnaast zijn de verschillende onderdelen vormgegeven volgens het design van ADE. Zo waren alle toegangsbewijzen en e-mailings volledig in de huisstijl van ADE. Ook zijn er twee verschillende badge designs ontworpen. 

 

Tot slot waren we op alle 4 de locaties aanwezig ter ondersteuning bij het ontvangst van de gasten.Op locatie werden de tickets van gasten gescand met onze ScanIN App. In de app zie je realtime hoeven gasten er per locatie al binnen zijn. Na het scannen van het e-ticket ontvingen de gasten een badge. Deze konden ze na afloop van het congres inleveren in de zogenaamde ''recycle your badge kubus'' die wij bij iedere locatie hadden neergezet 

 

Wij kijken terug op een hele mooie samenwerking!

 

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op.
E-mail: vraag@evisit.nl
Telefoon: 070-3065420

bottom of page