Event App

Interactie tussen tussen jouw gasten met de Event App. Kom direct in contact met andere bezoekers met onze Event-tinder. 

EventAssistent

evisit heeft op basis van haar jarenlange ervaring een evenementen app ontwikkelt met als doel: de drempel tot kennis maken verder verlagen. De EventAssisitent is een App die de toegangsbewijzen van de deelnemers bevat in de vorm van een scanbare QR code. Of het nu gaat om een parkeerkaart of een toegangsbewijs voor deelname aan het evenement. Komt de gast in de buurt van de event locatie, dan komt in de app automatisch de parkeerkaart tevoorschijn. Wel zo handig toch?

evisit_event_app_010.png
evisit_event_app_009.png
evisit_event_app_001.png
evisit_event_app_008.png
evisit_event_app_006.png
evisit_event_app_007.png
Event Tinder 

Voor activatie van de App ontvangt de deelnemer een code met 6 cijfers/ letters. Na correct invoeren van deze gegevens kan de deelnemer zijn persoonlijk profiel verrijken en aangeven of hij/ zij andere deelnemers wenst te ontmoeten. Op het moment dat de deelnemer een andere deelnemer heeft uitgenodigd voor een ontmoeting en deze uitnodiging wordt geaccepteerd, kunnen deze deelnemers met elkaar chatten en netwerken. Wie weet ontstaan er wel zeer waardevolle ontmoetingen op jouw event...