Nieuw! Social Distance Guard

Hoe zorg ik ervoor dat mijn gasten zich aan de 1,5m afstand houden?

evisit-Foto_002.jpg

Laatste nieuws!

Social Distance Guard is de winnaar van de 1.5 metersamenlevingspitch

Events.nl schreef ook een artikel over de Social Distance Guard

Wat is een Social Distance Guard?

Zelf heb je ervaren dat het lastig is om de 1,5m afstand te bewaren. Je probeert je er continu van bewust te zijn, maar toch kom je al snel te dichtbij iemand in de buurt. Je bent het gewoonweg niet gewend. Maar als dat voor mij geldt, dan geldt dat toch ook voor anderen? Hoe zorg je er dan voor dat jouw gasten zich wel écht aan de 1,5m afstand houden? 

 

Wij hebben de oplossing!

 

De Social Distance Guard

Bij binnenkomst ontvangen alle aanwezigen een Social Distance Guard. Jouw gasten betreden de (event)locatie met de Social Distance Guard om hun nek. De SDG gaat piepen op het moment dat iemand (ook met een SDG) dichterbij komt dan 1.5m afstand. Een handig hulpmiddel voor jouw gasten om de afstand te bewaren. Zo wordt het bezoeken van een evenement voor iedereen comfortabel en daar heb jij als eventmanager voor gezorgd!

Is de Social Distance Guard wel AVG proof? Ja zeker weten. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen waardoor de privacy goed gewaarborgd wordt.

Interesse om de Social Distance Guard op jouw event in te zetten?

Dat kan al vanaf 5,50 per stuk, per dag. Vul het formulier in en ontvang direct meer informatie inclusief de prijzen van de SDG’s