top of page

Netspar Pension Day

Tweede samenwerking met Netspar ook succesvol

Tweede samenwerking met Netspar ook succesvol

  • Hopin ingericht

  • 43 sprekers geïnstrueerd tijdens demo’s

  • Draaiboek gemaakt

  • Host tijdens het online event


Netspar organiseert een grote variatie aan praktijkgerichte en academische evenementen om kennisuitwisseling te faciliteren en discussie te stimuleren. Op 29 oktober stond de ‘Pension Day’ op het programma. Normaliter vindt dit kennis- en netwerkevenement fysiek plaats, maar in verband met het Coronavirus is besloten om voor een digitale variant te gaan.


Met Netspar hebben we eerder samengewerkt tijdens de digitale Conferentie Pensioenakkoord (lees hier de case). Na een succesvolle editie bleek ook voor deze online variant onze hulp van waarde. Het programma van de Pension Day vond plaats van 09.30 - 16.05 uur. Met 5 rondes van 6 interactieve sessies werd er een hoop digitaal besproken en was het uur pauze tussendoor cruciaal.


Voorafgaand aan het online evenement hebben we diverse momenten geprikt om alle sprekers te instrueren over Hopin. Hoe werkt deze tool, hoe kun je het beste presenteren en hoe houdt je tussendoor de chatberichten in de gaten? Wil je gebruik maken van een poll vraag tijdens je sessie? Ook mogelijk! Na de succesvolle demo’s stelden we een draaiboek op zodat de opdrachtgever en de projectmanager van evisit precies wisten wanneer welke sessie plaatsvond. Er werd een taakverdeling opgesteld zodat de samenwerking tijdens het online event, op afstand, goed zou verlopen. Er werd een ‘organisatie lounge’ ingericht zodat we ook van afstand toch een beetje ‘bij elkaar’ waren.


Met 122 deelnemers, 30 interactieve sessies en netwerken kijken we met elkaar terug op een mooie bijeenkomst.

bottom of page