top of page

Katapult

3 daags online event met tientallen sessies, breakouts en stands

Een 3 daags online event met tientallen sessies, breakouts en stands.

  • Betrokken bij de keuze voor de juiste tool

  • Inrichten van de online tool (Hopin)

  • Inrichten van verschillende test events

  • Maken van het draaiboek

  • Rol als host tijdens online event


De afgelopen 3 jaar vond de Katapultdag plaats in DeFabrique, maar nu vond Katapult het tijd voor iets nieuws! Een jubileum van tien jaar vroeg om een groter publiek. Vandaar dat zij zijn uitgekomen bij een hele Katapultweek, waarvan wij het online event van 3 dagen online event mochten inrichten en ondersteunen. Op 3, 4 en 5 november bestond de Katapultweek uit diverse sessies, break-out rooms en op de laatste event dag een expo met verschillende stands.


De opdrachtgever was op zoek naar een online oplossing voor hun fysieke event. Wij hebben op basis van de criteria van de opdrachtgever advies gegeven om hun event in de online tool Hopin te organiseren. Vervolgens hebben we een demo met de klant gedaan en viel alles op z’n plek!


Met veel plezier zijn wij aan de slag gegaan met het inrichten van Hopin voor de Katapultweek. Per eventdag hebben we een apart event gemaakt waar de deelnemers zich voor konden aanmelden. Daarnaast hebben wij verschillende test events gemaakt, zodat de sprekers van het event comfortabel raakten met het gebruik van de online tool en ze hierdoor op de eventdag met vertrouwen hun sessie konden leiden.


Op 3 en 4 november waren alle sessies per eventdag te vinden in het programma en aan het eind van de dag was er nog de mogelijkheid om te netwerken. Deze netwerkoptie in Hopin is, zeker in coronatijden, een mooie mogelijkheid om in contact te komen met personen die je, wellicht op dit moment, niet gemakkelijk zal tegenkomen. De laatste event dag had een andere invulling. Dit event bestond uit een expo met verschillende stands, waar deelnemers hun vragen over de afgelopen dagen konden stellen.


Het resultaat hiervan waren 3 mooie dagen met inspirerende sessies. Wij willen Katapult en Sabrina graag bedanken voor de samenwerking!

bottom of page