top of page

Hilton Haring Party 2020 & 2021

Online editie 2020 & Online editie 2021

Virtueel haring happen

Het Hilton Amsterdam organiseert jaarlijks de Hilton Haring Party. Voor dit jaarlijks terugkerende evenement worden hun toprelaties uitgenodigd. In verband met het Corona virus kon het fysieke event in 2020 én 2021 niet doorgaan. Hilton is Hilton niet als ze het tòch door laten gaan, maar dan gewoon online!!

Het Hilton verstuurde zelf de hardcopy uitnodiging met daarin per relatie een door ons gegenereerde code. Na het ontvangen van de uitnodiging kon de genodigde zijn/haar persoonlijke code invullen op de website waardoor zijn/haar gegevens automatisch werd opgehaald. Registreren verliep via onze website en volledig in huisstijl van het event.

In de 2021 editie hebben wij naast de huidige website van de Hilton Haring Party ook een webpagina gecreëerd voor de Hilton Skyboxes plus een koppeling naar de veilingsite voor Stichting Papageno.

In Hilton Amsterdam vonden de live opnames plaats. Deze werden middels een livestream via Whereby uitgezonden op onze website. Voor 2020 hadden 377 personen zich aangemeld en keken 267 personen live mee. In 2021 hadden 208 personen zich aangemeld en waren alle skyboxes uitverkocht. Vooraf konden de gasten de Hollandse Nieuwe ophalen, zodat zij de haring thuis vanachter hun computer ‘virtueel konden happen’. Men kon zelfs met camera meedoen, wat in Hilton Amsterdam te zien was! Zo was iedereen toch een beetje écht in de tuin van het mooie Hilton Amsterdam…. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

  • Uitnodiging per post met unieke code

  • Website in stijl van het evenement

  • Aanmelden voor de ONLINEparty

  • Reminder per mail en sms

bottom of page