top of page

Amsterdam UMC Online Symposium

Online Symposium voor ruim 250 deelnemers

Amsterdam UMC organiseert een Webinar via Zoom 
Short acting local anesthetics for spinal anesthesia

Online Symposium voor ruim 250 deelnemers

  • Hulp bij inrichting van ZoomWebinar

  • Sprekers en organisatie geïnstrueerd

  • Betrokken bij draaiboek bespreking

  • Practical session vooraf het webinar

  • Host tijdens online event

 

Het Amsterdam UMC heeft zelf al meerdere online sessies georganiseerd. Zelf is er al veel ervaring in Microsoft Teams. Andere tools zijn nog onbekend terrein. Zo kwamen ze met ons in contact over de juiste invulling van dit webinar. Het werd al snel duidelijk dat vooral de plenaire presentaties belangrijk zijn. Daadwerkelijke live interactie met gasten was niet nodig, chat/q&a wel gewenst. De keuze om gebruik te maken van ZoomWebinar was om die reden snel gemaakt. 


De belangrijkste wens vanuit de opdrachtgever was om zelf tijdens het event geen stress te ervaren tijdens het delen van PowerPoints / bumpers / dia’s en polls, maar wel zeker te weten dat alles goed verloopt. Deze rol geven ze dus graag uit handen en pakken wij maar al te graag over!


In de voorbereiding hebben we uitvoerig gesproken over de mogelijkheden van ZoomWebinar en de wensen die zij hebben. Zo konden we met elkaar de instellingen van het ZoomWebinar kortsluiten aangezien er behoorlijk veel mogelijkheden zijn. Tijdens de draaiboek bespreking werd afgestemd wanneer welke bumper/powerpoint en poll tevoorschijn moest komen en zorgden wij in de practical session vooraf dat alle sprekers er klaar voor waren. Tijdens het webinar zelf kon de organisatie zich focussen op de Q&A en hebben wij alle knoppen als host zijnde overgenomen. 


We krijgen terug op een prettige samenwerking. Zowel de plenaire presentaties als de round table discussion met 5 internationale sprekers was voor ruim 250 deelnemers een succes! 


bottom of page