top of page

ABN AMRO World Tennis Tournament

Eventregistratie met verschillende registratieflows en placering

Voor ABN AMRO mogen wij al sinds 2014 de registratie van gasten tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy verzorgen.

Voor deze week worden meer dan 17.000 bezoekers geregistreerd in evisit. Relaties en medewerkers van ABN AMRO worden voor verschillende evenementen zoals diverse seminars, het World Wheelchair Tournament, een kids day en een mooie avond tennis kijken uitgenodigd.


Alle trajecten (seminars en vip kaarten) verlopen via evisit. Wij versturen de bevestiging (NL of EN), op het e-ticket plaatsen we direct hun gekozen stoelnummer (placering) en met de parkeerkaart kunnen ze bij aankomst in Ahoy direct parkeren. Voor het uitnodigen van relaties hebben we een bookingstool ontwikkeld waar een accountmanager rechtstreeks stoeltjes in Rotterdam Ahoy kan boeken voor zijn relaties.

Op locatie ontvangen wij met een team alle gasten om daar de binnenkomst te registreren en ze te voorzien van de nodige passen, badges ed. om toegang te krijgen tot de VIP Lounge en tenniswedstrijd. 


De editie van 2021 is helaas in verband met corona niet doorgegaan. In 2022 mocht het onverwacht tóch doorgaan en hebben wij in maar liefst 1,5 week toch alle e-tickets en parkeerkaarten ontworpen en de registratiepagina’s opengezet. Alle gasten ontvingen een geplaceerd e-ticket en daarin rekening gehouden met anderhalve meter tussen ieder huishouden. We kijken terug op weer een mooie samenwerking.


Meer weten of de mogelijkheden voor jouw event? Neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page