top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Op de koffie bij Sales Pouwlien! WTT 2020

Updated: Oct 19, 2020

Vorige week gingen we op de koffie bij Designer Chris. Hij vind het moment dat al zijn gemaakte designs bij ons binnenkomen het mooiste moment tijdens het WTT. Daar heeft hij tenslotte al het werk voor gedaan! Het sales team heeft ook een belangrijke rol voor, tijdens en na het WTT. Vandaag spreken we met Pouwlien van Sales. Tijd voor een bakkie koffie!


Wie ben je en wat is je functie bij evisit?

Ik ben Pouwlien Westhoff, sales- & eventmanager en sinds februari dit jaar aan boord bij evisit.

Hoeveelste keer WTT?

Dit wordt mijn tweede keer WTT. Vorig jaar was ik net twee weken begonnen en mocht hierbij dus ook aanwezig zijn. Supergaaf natuurlijk! Het leuke nu is dat ik, wat er achter de schermen allemaal moet gebeuren om dit enorme project vlekkeloos te laten verlopen, mee maak. Afgelopen februari had ik dus nog geen flauw benul hoeveel uren werk én plezier hierin zit!

Tijdens het aankomende WTT is het aan jou om alle seminars te verkopen. Hoe pak je dit aan?

Janny en Tessa houden de seminarlijst bij. Wie/welke afdeling er binnen ABN AMRO een seminar wil organiseren, meldt zich bij Janny. Gaat de seminar definitief door, dan neem ik contact op en ga samen met de projectmanager om tafel om te kijken wat de wensen/behoeften per seminar is. Wij zorgen voor de juiste visitor journey met bijvoorbeeld een website, het aanmelden, ontvangst en registratie met badge etc..

Voor hoeveel events organiseren jullie binnen het WTT de registratie?

Eventjes tellen, het zijn er nogal wat.... Het grootste is natuurlijk wel de Bestelwebsite waar alle medewerkers van ABN AMRO hun VIPkaarten kunnen bestellen voor hun relaties. Ook voor de Finale verzorgen wij de registratie. En dan hebben we natuurlijk nog de seminars. Dat zijn er tot nu toe al 20, waaronder Beleggen, Insights Live, Medici en Pensioenen.

Waar ben je het meeste trots op?

We schakelen met zoveel verschillende organisaties en dat deze puzzelstukjes allemaal in één vallen en ik daar een piepklein onderdeel in ben.

Wat vind jij bijzonder aan het project WTT voor ABN AMRO?

Elk jaar zijn er (uiteraard) verbeteringen, voor en achter de schermen. Heel gaaf om te zien dat bij iedereen continue de lat heel hoog ligt om het beste resultaat neer te zetten.


Leuke anekdote?

Ik hoop dit jaar tegen Stefanos Tsitsipas per ongeluk aan te botsen ;)

Bedankt Pouwlien, succes met het WTT 2020!bottom of page