top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Op de koffie bij Customer Care Melissa! WTT 2020

Updated: Oct 19, 2020

Het is alweer de laatste week van ons koffiemomentje tijdens de voorbereiding naar het WTT 2020. Vorige week spraken we met projectmanager Tessa. Zij kijkt erg uit naar het WTT in februari. Deze week drinken we koffie met Melissa! Zij is de jongste binnen het evisit team. Hoe ervaart Melissa haar tweede WTT?

Wie ben je en wat is je functie bij evisit?

Ik ben Melissa Jasperse en ik ben 23 jaar. Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij evisit. Voordat ik bij evisit kwam werken, heb ik hotelmanagement gestudeerd. Hierna ben ik bij een hotel gaan werken en merkte ik al snel dat ik meer dan het hotel wilde leren. Ik ben begonnen op de Customer Care en ondertussen ben ik ook verantwoordelijk voor mijn eigen projecten.


Hoeveelste keer WTT?

Dit wordt mijn 2e WTT. Vorig jaar werkte ik net een maand bij evisit en mocht ik al meteen het WTT meemaken. Dit was natuurlijk superleuk alleen besefte ik nog niet helemaal hoe veel werk hier van tevoren in zat. Nu maak ik het natuurlijk van begin tot het einde allemaal mee en dat is ontzettend gaaf!

Tijdens het WTT komt er veel druk bij jou te liggen. Alle vragen van gasten en relatiemanagers worden aan jou gesteld. Hoe ga je om met deze drukte?

Voordat alles live gaat, bereiden we alles goed voor met elkaar. We werken van tevoren alles goed en uitgebreid uit, waardoor ik goed op de hoogte ben van alle evenementen. Op de Customer Care hebben zitten er zeker een aantal pieken tussen. De pieken zijn juist altijd uitdagend en het geeft je een voldaan gevoel als alle gasten goed geholpen zijn.


Naast Customer Care ben jij ook verantwoordelijk voor de inrichting van alle seminars. Wat vind je hier het leukste aan?

Het leukste eraan vind ik de combinatie van Customer Care en mijn eigen projecten. Doordat ik nu ook veel kennis heb van projecten inrichten is het ook makkelijker om vragen vanuit Customer Care te beantwoorden. Ook op locatie is het erg leuk om je eigen seminars terug te zien.

Waar kijk jij het meeste naar uit?

Naar de week van het WTT zelf natuurlijk. Wij zijn hier al maanden mee bezig en het leukste is om alles in het echt mee te maken.

Wat vind jij bijzonder aan het project WTT voor ABN AMRO?

Toen ik vroeger zelf nog tenniste kwam ik ook op het WTT met de kidsday. Dit vond ik toen helemaal geweldig. Nu ben ik zelf een klein onderdeel van het WTT en dat vind ik best wel bijzonder. Het WTT is niet alleen het tennis maar er worden ook heel veel verschillende seminars georganiseerd wat het ook bijzonder maakt.

Leuke anekdote?

Vorig jaar liep ik op het WTT met een collega en toen liepen wij langs Jan Kooijman waarop mijn reactie was ‘Hee dat is Jan Kooijman!’. Dit zei ik alleen iets te hard waardoor hij het uiteraard ook hoorde, oeps!

Bedankt Melissa, succes met het WTT 2020!bottom of page