top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Netwerken of speeddaten op een online event, bestaat dat?

Updated: Oct 19, 2020

Yes het bestaat en gaat eigenlijk heel makkelijk. Je hebt niet het fysieke contact met iemand, maar je kunt elkaar wel face2face zien! Je hoeft niet zelf op iemand af te stappen, je bent thuis in je veilige omgeving én de computer maakt de match. Netwerken is nog nooit zo makkelijk geweest.


Als organisator van het event kun je eenvoudig 1 op 1 meetings organiseren. Je kunt zelfs aangeven wie met wie mag connecten. Heb je dus te maken met verschillende doelgroepen? Dan stel je in welke doelgroep met elkaar in contact mag komen en de computer doet de rest. Vergeet ook geen tijd in te stellen. Wil je dat het een speeddate wordt? 3 minuten lijkt me dan voldoende. Maar 10 minuten kan ook. Of 5. Alles kan.


Netwerken is nog nooit zo makkelijk geweest

Ok, je zit zenuwachtig klaar achter je computer, je hoeft dus gelukkig niet zelf op iemand af te stappen, maar hoe werkt het dan? Als je er echt klaar voor bent klik je op de grote groene knop Ready en het systeem zoekt automatisch een match. Wanneer er een match is gevonden heb je 3, 10 of 5 minuten de tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Klikt het na 1 minuut al niet? Dan ga je toch gewoon naar de volgende... je hoeft echt niet die 3 minuten vol te praten hoor. Wanneer jullie wel voldoende gespreksstof hadden en jullie eigenlijk nog niet waren uitgepraat klik je op 'connect' en na het event ontvang je zijn of haar gegevens. Hoe leuk wordt netwerken en speeddaten op deze manier? Het wordt je nu wel heel makkelijk gemaakt, toch?


Je hoeft dus gelukkig niet zelf op iemand af te stappen

Om nog duidelijker in kaart te brengen hoe het online netwerken eruit kan zien, hebben we een video opgenomen. Bekijk de derde video via deze link.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaand verhaal en na het bekijken van de video nog vragen hebben dan helpen we je graag via vraag@evisit.nl of 070 - 30 65 420. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een online speeddate te organiseren!

bottom of page