top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

evisit verzorgt registratie voor een duurzaam evenement.

Updated: Oct 19, 2020

Op donderdag 4 juli 2019 kwamen Circo en Circl samen om met elkaar stappen te zetten in de richting van een nóg duurzamere wereld: just go for it! ABN AMRO heeft een duurzaam paviljoen gecreëerd aan de Zuidas in Amsterdam. Paviljoen Circl is volgens duurzame en circulaire principes gebouwd. Circl is energiezuinig en demontabel ontworpen, om zo min mogelijk impact op de planeet te hebben. evisit heeft de bezoekersregistratie voor dit duurzame event mogen verzorgen. Lees hieronder het verslag van onze projectmanager Tessa.

Aanleiding voor het evenement

De nieuwe circulaire economie vraagt om een totaal andere manier van denken, samenwerken, processen en verdienmodellen in te richten. Circo en Circl organiseren samen het Circular Business Community evenement om met elkaar te experimenteren om een goede stap in de juiste richting te maken.

Onze geleverde dienst

- een volledig op maat gemaakte eventwebsite in stijl van het duurzame paviljoen Circl

- de stijl van de website door vertaald naar communicatie uitingen als uitnodigingsmail, bevestiging en e-ticket.

­- de relatielijsten van Circo en Circl op een veilige manier opgeslagen en geïmporteerd conform de ISO27001 procedure

­- alle genodigden een gepersonaliseerde uitnodiging gestuurd met hierin hun persoonlijke code voor een exclusieve aanmelding

­- de volledige registratie verzorgd. De e-tickets werden op locatie gescand met de evisit scanIN app. Wel zo duurzaam, want e-tickets worden direct vanaf de smartphone gescand met evisit.

­- 81 aanmeldingen en binnengescand!

Ik kijk terug op een prettige en duurzame samenwerking. Op naar nog meer duurzame evenementen, want samen is beter dan alleen. Weten hoe jij ook eventregistratie duurzaam kan inzetten op jouw evenement? Ik vertel het je graag.

Tessa Rijnsburger

Projectmanager evisitbottom of page