top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Even voorstellen, Susanne

Updated: Oct 16, 2020

Susanne is onze nieuwe Marketing Intern. Zij student aan de Hogeschool Utrecht (in Utrecht) en gaat in september aan haar Marketing Stage. Dit is een afstudeerstage nodig voor haar opleiding International Business and Management Studies, binnen evisit zal zij zich focussen op de marketing o.a. door zich bezig te houden met social media en het uitvoeren van een marktonderzoek. Daarnaast zal ze meedraaien met de lopende projecten. Lees hieronder het interview:Kun je wat over jezelf vertellen?

Hallo, Ik ben Susanne, 21 jaar oud en ik kom uit Soest. Ik ben een vierdejaars Student aan de studie International Business Management. Binnen de opleiding volg ik de marketing specialisatie vandaar dat ik mij hier ook vooral mee bezig zal. In de weekenden ben ik werkzaam als spijkerbroeken verkoopster bij JeansCentre en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen en muziek te luisteren.

Hoe ben je bij evisit terecht gekomen?

Ik ben bij evisit terecht gekomen via een vorige stagiair van jullie, Kevin Meeuwisse, waar ik mee in de klas heb gezeten. Hij zei dat hij hier een leuke tijd heeft gehad en veel geleerd en rade dit ook voor mij aan.

Waarom stage lopen bij evisit?

Ik wil graag stage lopen bij evisit omdat evisit mij een super leuk bedrijf lijkt met gezellige mensen waar ik hopelijk veel van ga kunnen leren. Dit is de eerste keer binnen mijn opleiding dat ik de theoretische verworven kennis kan gebruiken in de praktijk bij een marketing stage. Ik hoop dus vooral ook veel over mezelf te leren en heb het gevoel dat daar de ruimte voor is binnen evisit.

Wat is jouw link met evenementen?

Ik vond het als kind al superleuk om gelegenheden te organiseren en te plannen. Zo heb ik met een vriendinnetje een keer een sportmiddag voor buurtkinderen georganiseerd, hebben we een tijdschriftje gemaakt, een film geproduceerd voor een kinderfeestje inclusief een script en kostuums en hebben we voor de schoolmusical van groep 6 zelf de marketing en promotie op ons genomen door het tekenen van posters en programmaboekjes. Ondanks dat dit allemaal erg kleinschalig en amateuristisch was heeft het wel voor veel plezier gezorgd. Ik vind het dat ook nog steeds leuk om te plannen en te organiseren. Maar dan nu voor het echt!

bottom of page