top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Even voorstellen, Shannah

Shannah is onze nieuwe Project & Eventspecialist. Zij is sinds 5 oktober bij ons aan de slag en zal o.a. klanten te woord staan die een evenement willen organiseren, adviseren in de registratietraject mogelijkheden en hiervoor een bijpassende offerte maken. Lees hieronder het interview en maak alvast kennis met Shannah. Wie weet helpt Shannah jou binnenkort bij het organiseren van jouw (online) evenement!Kun je wat over jezelf vertellen?

Hi, ik ben Shannah, 30 jaar en ik kom uit Rotterdam. In mijn vrije tijd houd ik van kickboksen, salsa dansen, reizen en leuke dingen ondernemen met vriendinnen. Ik heb hiervoor 9 jaar als stewardess bij Transavia gewerkt en daarnaast ben ik afgelopen jaar als Event Manager werkzaam geweest en nu ga ik met veel plezier aan de slag bij evisit!


Hoe ben je bij evisit terecht gekomen?

Ik ben bij evisit terecht gekomen via Indeed, hier zag ik de vacature voor mijn huidige functie en ik hier was hier meteen erg enthousiast over, na een leuk belletje met de Manager was ik helemaal verkocht!


Wat is jouw link met evenementen?

Ik heb de studie Media en Entertainment Management gevolgd. Hier is mijn interesse in de evenementenindustrie ontstaan. Tijdens mijn studie werkte ik bij diverse uitzendbureaus en heb ik op veel verschillende evenementen gewerkt in allerlei verschillende rollen, van promotor tot aan hostess. Afgelopen jaar heb ik ook gewerkt als Event Manager en hiernaast ben ik in mijn privéleven ook nog steeds graag op evenementen te vinden!

bottom of page