top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Even voorstellen, Fébronia

Fébronia (Fay) is onze nieuwe Project & Eventspecialist. Zij is sinds 9 februari bij ons aan de slag en zal o.a. opdrachtgevers helpen de juiste invulling te geven aan hun (online) evenement, geeft advies over de beste invulling van het registratietraject en zorgt samen met de klant voor een optimaal verloop van begin tot eind! Lees hieronder het interview en maak alvast kennis met Fay. Wie weet helpt Fay jou binnenkort bij het organiseren van jouw (online) evenement!Kun je wat over jezelf vertellen?

Holla, mijn naam is Fébronia ben 29 jaar en ben geboren en getogen in Den Haag. Mijn vrije tijd breng ik het liefste door bij vrienden, in de sportschool maar nu met covid19 zijn het vaak de duinen en verder bak ik graag lekkere zoetigheden. Hiervoor heb ik drie jaar ervaring opgedaan als projectcoördinator Digital bij Evite.


Hoe ben je bij evisit terecht gekomen?

Ik kende evisit al via mijn vorige werkgever Evite. Wij hebben al vaker contact gehad met elkaar omdat we in dezelfde branche werken.

Waarom in de evenementenbranche werken?

Voor mij zijn er drie leuke eigenschappen om in de eventbranche te werken:


Unieke locaties

Je hebt vaak te maken met locaties waar ik in het dagelijkse leven niet aan zou denken. Nu is het in de corona allemaal online maar dan alsnog heb je te maken met unieke locaties op afstand.


Veel afwisseling

Naar de aanloop van een evenement heb ik verschillende taken: ik maak bijvoorbeeld de website, maak de communicatie uitingen, adviseer de opdrachtgever hoe je het beste de doelgroep bereikt. Zo ontzorg ik de opdrachtgever door taken uit handen te nemen waar juist mijn expertise ligt.


Je leert veel nieuwe mensen kennen

Voor elk event heb je contact met een ander team en een ander bedrijf. Wat heel interessant is omdat het eigenlijk een kijkje is in de organisatie. Jaarlijks terugkerende evenementen komen ook voor. Het leuke hieraan vind ik dat je al een band met de opdrachtgever hebt opgebouwd.


Ik kijk ernaar uit om mijn opgedane kennis bij Evite toe te passen binnen evisit en samen met mijn nieuwe team mooie (online) evenementen te creëren!


bottom of page