top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Even voorstellen, Eline

Onze Projectmanager & Event Specialist Eline is vanaf september 2023 gestart bij evisit. In haar blog vertelt zij meer over zichzelf en hoe ze bij evisit terecht is gekomen.


Managing Director Caroline

Kun je wat over jezelf vertellen?

Hi, mijn naam is Eline en volgende maand word ik 30 jaar! Samen met mijn man Mark woon ik in Zoetermeer. Na het afronden van de hotelschool in 2015 ben ik aan de slag gegaan binnen de evenementenbranche in de hospitality.

In mijn vrije tijd reis ik graag naar gave bestemmingen, daag ik mezelf 3 keer per week uit bij crossfit om aan mijn kracht en uithoudingsvermogen te werken en geniet ik vooral van samenzijn met familie en vrienden.


Hoe ben je bij evisit terecht gekomen?

Op internet zag ik toevallig de vacature voorbij komen, en dezelfde dag ontving ik een berichtje op LinkedIn van Caroline. Het voelde als een teken! Na een fijne eerste kennismaking was ik enthousiast en wilde ik graag meer te weten komen over het team en de werkzaamheden bij evisit. In juni 2023 kreeg ik de kans om langs te komen bij CHIO in het Kralingse bos. Tessa & Caroline verzorgden samen met hostessen de registratie van meer dan 500 genodigde gasten. Dit evenement wakkerde mijn enthousiasme alleen maar verder aan. Vandaar dat ik met veel plezier per 1 september 2023 ben gestart bij evisit als Projectmanager & Event Specialist.


Waarom in de evenementenbranche werken?

Werken in de evenementenbranche is mijn passie geworden gedurende de afgelopen ruim 8 jaar. Hier kan ik mijn organisatie skills volledig benutten, juist omdat elk evenement uniek is. Van last-minute wijzigingen tot het vinden van creatieve oplossingen, geen dag is hetzelfde. Het is een branche die mij uitdaagt en motiveert, vandaar dat ik ernaar uitkijk om mijn vaardigheden nog verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de succesvolle evenementen die evisit organiseert. 
Comments


bottom of page