top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Gezondheidscheck standaard in registratieformulier

Updated: Oct 19, 2020

Mogen er nu écht weer evenementen plaats gaan vinden? Op 24 juni zaten we afwachtend achter de buis. Wat zullen de premier en de minister dit keer te vertellen hebben? We zagen stiekem wel wat versoepelingen aankomen, maar zal het dit keer echt zo zijn of durven ze het tóch nog niet aan?


Het hoge woord is eruit. Binnen mogen we tot 100 personen (exclusief personeel) bij elkaar komen en buiten zelfs tot 250 personen! Er komen weer fysieke evenementen aan! Uiteraard moeten deze bijeenkomsten aan enkele voorwaarden voldoen. Een reservering vooraf is verplicht en een gezondheidscheck is vereist.


Door gebruik te maken van een registratie partij die deze gegevens verzameld heb jij er geen omkijken naar en houdt jij je altijd netjes aan de gestelde richtlijnen van het RIVM. Wij hebben de eerste fysieke evenementen weer op de planning staan, uiteraard met de vereiste vragen in het registratieformulier. Deze data wordt automatisch na drie maanden verwijderd, zodat we ons volledig aan de ISO27001 norm houden.
Een voorbeeld van zo’n registratievraag:


Had je een of meerdere van onderstaande klachten in de afgelopen 24 uur? Ja/Nee

Hoesten Neusverkoudheid Koorts vanaf 38 graden BenauwdheidsklachtenMeer informatie over de registratie op jouw event of bijeenkomst? Bekijk onze services. Meer informatie over het houden aan 1,5m afstand tijdens je evenement? Lees de blog.

Interesse of nog vragen? Mail / bel of chat met ons: 070- 306 54 20 of vraag@evisit.nl

bottom of page