top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

Code rood voor de evenementenbranche.

Updated: Oct 16, 2020

Het is Code Rood voor de evenementenbranche. Initiatiefnemer Eventplatform Nederland vindt het tijd voor verandering, de nood is hoog, er moet iets gebeuren. In maart ging de evenementenbranche door de coronacrisis als eerste op slot en gaat waarschijnlijk als laatste weer aan de slag. Met de huidige regels is een fysiek event vrijwel onmogelijk. De schade in de eventbranche is groot! In de afgelopen maanden is amper tot geen omzet gemaakt met als gevolg dat 51.000 banen dreigen te verdwijnen.


Eventplatform Nederland opent een petitie (teken hem hier), organiseert een menselijke kettingreactie met alle eventmedewerkers op het Malieveld (zie meer info) én organiseert op dinsdagavond 25 augustus de Night of Live.

Wij van evisit doen mee met Code Rood! Ons mooie kantoor aan het Lange Voorhout in Den Haag zal vanavond om precies 21.00 uur rood kleuren. Code rood staat voor het laten zien wat de waarde is van de evenementen industrie en wat deze jaarlijks oplevert. De kleur rood staat voor de liefde en passie voor onze eventbranche. Maar het staat tegelijk voor de bedreiging van de evenementenbranche en de duizenden banen die dreigen te verdwijnen.


Doe jij ook mee met de Night of Live? Straal jij samen met ons vanavond in het rood en vind je ook dat er iets moet gebeuren? Meld je dan ook aan via http://www.coderood.live/


Ben je benieuwd naar ons kantoor in het rood? Volg ons via Instagram, Facebook en/of Linkedin en blijf op de hoogte van alle laatste nieuws.

Bronnen:


Comments


bottom of page