top of page
  • Writer's pictureTeam evisit

8 redenen waarom je jouw klantcontact moet uitbesteden

Dat het organiseren van een (online) evenement veel tijd kost dat weten we allemaal. De baan als eventmanager staat ook niet voor niets in de top 10 meest stressvolle banen. Iedere vraag van een collega kan al één vraag te veel zijn. De gasten van jouw evenement verdienen natuurlijk wel alle aandacht en dat is nét waar jij even geen tijd voor hebt….

Bij de livegang van je evenement zoals bijvoorbeeld na het uitsturen van een mailing kun je als eventmanager vragen van gasten verwachten. ‘Hoe kan ik inloggen in de online tool?’ ‘mijn persoonlijke code werkt niet’ ‘mag ik me ook voor meerdere sessies aanmelden’? Vaak zijn het veelgestelde vragen (FAQ) en veel van die vragen kun je ondervangen door een FAQ pagina in te richten. Maar zeg nou zelf, het droppen van een mail of telefoontje blijft natuurlijk nog steeds het aller-fijnste, scheelt de bezoeker weer zoeken!


8 redenen waarom je het klantencontact voor jouw event vooral uit handen moet geven.

  1. Jouw gasten verdienen alle aandacht

  2. Er wordt, samen met jou, een FAQ pagina opgesteld.

  3. Jouw gasten kunnen altijd terecht met hun vraag, zélfs als jij in een meeting zit

  4. Snelle en professionele terugkoppeling op vragen

  5. Mogelijkheid tot telefoon, mail, whatsapp en chat

  6. Vlak voor het event wordt het drukker en drukker. Maar voor jou geen vragen van klanten.

  7. Jij hebt meer tijd voor andere dingen

  8. De mail en telefoon wordt altijd netjes uit naam van jouw organisatie beantwoord


Een helpdesk voor jouw online evenement

Bij een online event is het toch altijd even spannend of iedereen probleemloos kan inloggen en geen technische belemmeringen tegenkomt. Tijdens de start van het online event ben jij echter ook druk de laatste puntjes op de i te zetten. Een helpdesk is de uitkomst. Men kan op ieder moment bellen en er staat altijd iemand paraat om je bezoekers direct te helpen. Een helpdesk zorgt voor de afhandeling en geeft het indien gewenst aan jou door. Zo blijf je wel op de hoogte maar heb je er zelf geen last van. Prettig toch?


Wij verzorgen alle eerste lijn support voor jouw evenement via telefoon, mail en WhatsApp. Alle vragen van jouw bezoekers worden beantwoord, je krijgt een eigen telefoonnummer en e-mailadres en alle communicatie gaat volledig uit naam van jouw evenement en jouw huisstijl. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via 070 - 306 54 20 of vraag@evisit.nl.


Lees ook:

Comments


bottom of page