Onze partners

ondernemen doe je samen. evisit werkt samen met vele partners om jouw succesvolle evenement te organiseren.

Visitor flow op maat
aan zee, bureau voor co-creatie

Ieder evenement vraagt om een unieke bezoekersbeleving. Met ons team van creatieve en specialisten werken we samen met evisit passende concepten uit.

www.aanzee.nl

 
Eye Filmmuseum Amsterdam
cinematografie

Het Eye Filmmuseum is een centrum in Amsterdam gewijd aan cinematografie. Deel je liefde voor film. Laat je inspireren, profiteer van allerlei voordelen en steun het filmerfgoed..

www.eyefilm.nl

Enchante Hostessen
Een aangename kennismaking

Alle medewerkers van onze hostess service zijn enthousiast, representatief, professioneel en uiterst bekwaam in hun vak. Naast de basisvoorwaarden als goede communicatieve vaardigheden en een vriendelijke uitstraling hechten wij veel waarde aan de achtergrond van onze gastheren en gastvrouwen.

www.enchante-hostessen.nl

LUSTR
Een ontmoeting die je raakt!

LUSTR is een full service cultureel organisatiebureau. We bedenken, organiseren, produceren en ontwikkelen ontmoetingen die verrassen en verwonderen. Dit doen we in de vorm van evenementen, voorstellingen, programma’s, conferenties of iets dat nog niet bestaat.

www.lustr.nl

COMM Museum
Méér dan een ruimte

Bij COMM Meetings & Events hebben we inspirerende ruimtes gecreëerd die méér zijn dan enkel muren, tafels en stoelen. We hebben alle elementen in huis voor succesvolle meetings en impactvolle events. Organiseer een inspirerend congres, vergadering, diner, of (pers)conferentie voor 6 tot 800 personen in het bruisende hart van Den Haag.

www.comm.nl

Burobrein
Een no-nonsense reclamebureau

Wij zijn Buro Brein. Een Creatief Internetbureau. Dagelijks werken wij aan websites, online marketing, branding en design.

www.burobrein.nl