e-tickets & badges

Professioneel opgemaakte e-tickets en badges, herkenning tijdens het evenement

Na inschrijving en betaling ontvangt uw bezoeker een e-ticket. Dit ticket geeft toegang en bevat relevantie informatie over het evenement.

E-tickets en badges voor uw evenement

NIEUW: e-ticket via Whatsapp

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Daarom introduceerde evisit als eerste in Nederland de mogelijkheid de e-ticket te versturen naar de Whatsapp van de event bezoeker.

De e-ticket, het entreebewijs voor uw bezoeker, in de stijl van uw evenement wordt bij binnenkomst gescand.

E-tickets

Met evisit heeft u de beschikking over professioneel vormgegeven e-tickets, die opgemaakt zijn in uw huisstijl met ruimte voor de beschrijving van het evenement, route-informatie, het programma en meer.

Passbook

Binnen evisit is het een optie om uw bezoekers een passbook ticket te verstrekken. Een relatief nieuwe techniek waar wij veel van verwachten omdat het voor uw bezoeker veel gemak biedt. Nooit een ticket kwijt raken of vergeten mee te nemen, automatische reminders op de iphone voor aanvang van het evenement en de mogelijkheid om links op te nemen naar eventsite, routeinformatie, etc.

De badge, met persoonsgegevens en eventueel met barcode, ideaal om uw bezoekers met elkaar te laten verbinden.

Badges

Badges zijn herkenningspunten voor uw bezoekers. U kunt een badge uitreiken aan bezoekers nadat zij geregistreerd zijn; de badge wordt na dan automatisch aangemaakt en gepersonaliseerd. Ook kunnen er barcodes op gedrukt worden voor het scannen tijdens de subsessies van uw congres.

Wilt u meer weten? Bel ons gerust: 070-3065420