Statistieken

Inzicht in het verloop van uw evenement

Van de ticketverkoop tot en met de no show percentage. Alle relevante informatie over uw evenement realtime, mobiel en online beschikbaar! 

Evisit event app - volg de voortgang van uw evenement
Volg de voortgang van uw evenement

Volg de voortgang van uw evenement

Vanaf de eerste dag dat uw verkoop of aanmeldperiode gestart is kunt u via evisit precies zien wie zich ingeschreven heeft. Via uw eigen event omgeving realtime en op elke locatie inzien hoe de verkoop van uw evenement verloopt. Niet alleen het totaal aantal tickets, maar ook ticketsoort, tijdstip en omzet wordt op duidelijke wijze inzichtelijk gemaakt.

Inzicht en beheren

Via evisit is niet alleen uw succes realtime te volgen. Maar kunt u ook alle gegevens zoals genodigden,

type e-tickets en andere zaken toevoegen en wijzigen en exporteren naar Excel. Daarnaast kunt u ook uw relaties uitnodigen, sms-en en reminders versturen. 

Volg realtime de verkoop van de tickets voor uw event
Met de iPad app voor uw evenement heeft u overal en altijd inzicht in de voortgang van uw evenement

Overal toegang via de apps

Via de iPhone en iPad apps kunt u van minuut tot minuut weten hoeveel mensen er binnen zijn, wie die mensen zijn, en via welke ingang ze binnen zijn gekomen. Niet alleen op locatie van het evenement, maar ook voor het management op kantoor realtime gegevens zoals aanwezige bezoekers beschikbaar.

Resultaten en evalueren

Na afloop is het voornamelijk belangrijk om alles op een rij te hebben, wat is het no-show percentage en omzet van uw ticket verkoop. Wilt u uw bezoekers graag een evaluatie laten invullen? Dat kan eenvoudig via evisit. Na het invullen zijn alle resultaten eenvoudig opvraagbaar en klaar voor gebruik in Excel.

Bekijk alle resultaten van uw event in onze event app
Nogmaals uitnodigingen voor uw event, eenvoudig via evisit

Efficiënter werken

Evisit biedt ook special functies om uw werk eenvoudiger te maken. Zo bieden wij vip-alert aan voor uw speciale gasten. U ontvangt een SMS bericht wanneer zij hun e-ticket laten scannen. Zo bent u altijd op de hoogte! Volgend jaar weer hetzelfde evenement? Relaties voor soortgelijke evenementen uitnodigen? Filter en recycle uw gegevens binnen evisit.

Wilt u meer weten? Bel ons gerust: 070-3065420