Social Media

Bereik uw doelgroep via social media

Met de inzet van social media kunt u meer leden van uw doelgroep bereiken en meer beleving creëren. Wij kunnen u helpen met de effectieve inzet van de beschikbare kanalen.

Facebook eventpage - verkoop uw tickets via Facebook

Facebook

Met bijna 8 miljoen gebruikers is Facebook een uitstekend kanaal om evenementen meer bereik en beleving te geven. Een eventpage geeft mogelijkheden om uw event te delen met uw relaties, volgers te krijgen en deze te binden en te boeien. Ook kunt u eenvoudig de tickets van uw evenement via Facebook verkopen.

Google+

Google+ is een community die sterk in opkomst is. Met het inrichten van een Google+ omgeving voor uw event kunt u een sterke binding met uw volgers krijgen. Niet onbelangrijk: de inzet van Google+ zorgt voor een betere vindbaarheid in Google.

Google+ event
Twitter eventkanaal

Twitter

Met een apart twitterkanaal voor uw evenement bereikt u een potentiele doelgroep van meer dan 3 miljoen nederlanders. Plaats tweets die voor uw doelgroep die interessant zijn, zodat zij uw tweets gaan volgen, delen en gaan reageren. Wij richten uw twitterkanaal in en zorgen dat u toegang heeft tot de relevante middelen als tweetdeck.

Overige social media kanalen

Livestreaming via Youtube, presentaties via slideshare, uw evenement promoten via linked in. Het is slechts een greep uit de mogelijkheden die er zijn. Wilt u meer weten over de juiste inzet van deze middelen? Wij kunnen u hier bij helpen!

Social Media voor uw event

Wilt u meer weten? Bel ons gerust: 070-3065420