Websites speciaal voor uw event

Het ideale middel om uw bezoeker te informeren en uw event te promoten.

Van de eerste oriëntatie op het programma tot en met het herbeleven van het evenement via foto's en video's. In elke fase van uw event is de eventsite een belangrijk communicatiemiddel.

Websites speciaal voor uw event
Onze websites voor uw evenement zijn ook geschikt voor de iPad

Professionele eventsite

Wij verzorgen de website voor uw event. Dit kan een standaard website zijn met alle relevante informatie als sprekers, programma en locatie. Als u meer functionaliteiten wilt kunnen wij ook een website op maat voor u ontwikkelen. In elk geval is uw eventsite via evisit net zo professioneel als uw event.

 

 

Website in uw huisstijl

Wij ontwikkelen de eventsite in uw huisstijl. Zo sluiten alle communicatiemiddelen zoals de uitnodigingen,
e-tickets, badges en nieuwsbrieven aan bij het evenement. 
Zo geeft u uw evenement een professionele uitstraling en creeërt u herkenbaarheid voor uw bezoeker of genodigde.

Eventsite in uw huisstijl
Presenteer de route naar uw eventlocatie op de website en iPad

Presenteer de relevante informatie

Alle relevante informatie is eenvoudig op de eventsite terug te vinden. Het programma, de sprekers, interactieve routeplanner, fotoalbums en contactformulieren zijn direct beschikbaar. Als u dat wilt, is via de beheeromgeving alles eenvoudig aan te passen.

Inschrijving, betaling en ticketing

Via de website kan de bezoeker inschrijven voor het event. Eventueel kan de bezoeker zelf een persoonlijk programma samenstellen en zijn of haar voorkeuren doorgeven. Bij de verkoop van de tickets zijn er meerdere mogelijkheden om een betaling te verrichten. Wij bieden de mogelijkheid tot betaling via factuur, iDEAL of credit card.

Na inschrijving ontvangt uw bezoeker het e-ticket direct in zijn mailbox. Dit e-ticket dient als toegangsbewijs en wordt op de locatie van het evenement gescand voor registratie.

Laat uw bezoekers betalen voor uw tickets via iDEAL, Master Card, VISA of American Express.
Sociale media voor uw evenement

Social media integratie

U bereikt meer bezoekers via social media. Maar wij zorgen ook dat de tweets, Facebook likes, foto's van Flickr, de presentaties van Flipboard en de video's van uw sprekers via YouTube op uw evenementensite worden aangeboden.

Zo wordt uw evenement ook online een beleving.
 

Wilt u meer weten? Bel ons gerust: 070-3065420