event analytics

inzicht in het succes van uw evenement

Hoeveel uitnodigingen zijn er verstuurd? Hoeveel inschrijvingen zijn er? Hoeveel verschillende kaarten zijn er verkocht? Wat is mijn no-show percentage?

Via evisit krijgt u direct antwoord op deze vragen. Niet achteraf met papieren rapportages, maar alle informatie realtime, mobiel en online beschikbaar!

 

 

 

voor het evenement

Vanaf de eerste dag dat uw verkoop of aanmeldperiode gestart is kunt u via evisit precies zien wie zich heeft ingeschreven.

Via uw eigen event omgeving realtime en op elke locatie inzien hoe de verkoop van uw evenement verloopt. Niet alleen het totaal aantal tickets maar ook ticketsoort, tijdstip en omzet wordt op duidelijke wijze inzichtelijk gemaakt.

Via evisit is niet alleen uw succes realtime te volgen maar kunt u ook alle gegevens wijzigen en exporteren naar Excel.

 

 

tijdens het evenement

Via de iPhone en iPad apps kunt u van minuut tot minuut weten hoeveel mensen er binnen zijn, wie die mensen zijn, en via welke ingang ze binnen zijn gekomen.

Via de apps zijn niet alleen op locatie van het evenement, maar ook voor het management op kantoor realtime de relevante gegevens zoals aanwezige bezoekers beschikbaar.

Ook bieden wij vip-alert aan voor uw speciale gasten.
U ontvangt een SMS bericht wanneer zij hun e-ticket laten scannen. Zo bent u altijd op de hoogte!

 

 

na het evenement

Na afloop is het voornamelijk belangrijk om alles op een rijtje te hebben. Wat is het no-show percentage en omzet van uw ticket verkoop?

Wilt u uw bezoekers graag een evaluatie laten invullen? Dat kan eenvoudig via evisit. Na het invullen zijn alle resultaten eenvoudig opvraagbaar en klaar voor gebruik in Excel.

Volgend jaar weer hetzelfde evenement? Relaties voor soortgelijke evenementen uitnodigen? Filter en recycle uw gegevens binnen evisit.

Heeft u vragen? Bel ons gerust: 070-3065420