Agentschap NL

evisit wordt ingezet voor het uitnodigen van relaties voor economische missies

Agentschap NL - Elektrisch rijden in de hoogste versnelling

Registratietraject genodigden
In de Orangerie in ’s-Hertogenbosch kwamen op donderdag 22 maart 2012 zo’n kleine driehonderd belangstellenden bijeen voor het Formule E-Team (FET) congres ‘Elektrisch Rijden in de Versnelling’.

Ontvangst deelnemers en VIP's
Bij de ontvangst konden VIP's direct herkent worden aan hun e-ticket. Alle deelnemers werden voorzien van een persoonlijke badge, speciaal ontworpen voor dit congres.

Rapportages en statistieken
Vanuit evisit zijn exportlijsten aangeleverd met uitgebreide gegevens van de aanwezige bezoekers en alle aangemelde deelnemers. Daarnaast zijn de statistieken aangeleverd, met onder andere de show/no show.

Agentschap NL heeft lijsten aangeleverd met genodigden. Deze zijn in evisit ingeladen en via een persoonlijke e-mail uitgenodigd om zich aan te melden. Direct na aanmelding ontvingen de deelnemers hun e-ticket in hun mailbox. VIP’s zijn apart ingeladen als deelnemer in evisit.

“De aanwezigen werden op hun wenken bediend met de aanwezigheid van tal van hooggeplaatste personen uit de (inter)nationale elektrisch vervoerwereld.”
De bezoekers van Agentschap NL hadden toegang middels de e-ticket en kregen op locatie een unieke badge met naam en bedrijfsnaam